Siden 1912

Gulv

Risanger & sønn

Gulv

Fuktsikre våtrom

En glimrende løsning for deg som ønsker oppussing av et sikkert, rimelig våtrom som legges fort. Våtromsvinyl er en type vinyl som gir et vanntett våtrom og er det absolutt tryggeste materialet når du pusser opp badet. Du vil unngå fuktproblemer og vannskader. Membranen kan brukes både på gulv og vegger, og er et sikkert og solid alternativ til fliser og maling.

Vinyl

Vinyl er slitesterkt, lett å holde rent, behagelig å gå på, prisgunstig og motstandsdyktig mot vannsøl. Gulvene er så allsidige at de kan benyttes i alle husets rom. Vinyl er også det sikreste som finnes mot vannskader. De fleste tenker kanskje på vinyl som store ruller med kjedelig utforming. Gulvene er nå tilgjengelige i en rekke andre varianter; fliser, staver og klikksystem.

Vinyl i staver

Det er nesten ingen begrensninger når det gjelder vinyl, både når det kommer til format og farge. Vi har vinylgulv med tre-imitasjon i staver som gir deg et slitesterkt gulv som er forbløffende likt parkett. Vinylstaven har små «treringer» en kan kjenne på og den har fast/tung konsistens. Vi har selv valgt vinyl i staver fra Polyflor på kontoret vårt. 

Designgulv

Benevnelsen designgulv brukes om flere typer gulvbelegg. Først og fremst tenker vi på vinylstav og vinylfliser som legges i et eller annet form for mønster. Homogen vinyl og linoleum kan også leveres med ulike design/farger i kombinasjon. Ved bruk av vannjettstråle kan vi få skåret ut logoer eller andre design etter ønske fra kunde.

Linoleumsgulv

Linoleum forbindes med slitestyrke, høy kvalitet og flott, innovativ design. Linoleum som gulvbelegg har vært på markedet i 100 år og produseres i prinsipp etter samme metode i dag som nå. Dagens linoleum er likevel forskjellig fra det som ble produsert tidligere. Dagens linoleum har fått en mye mer rengjøringsvennlig overflate slik at det ikke lenger er nødvendig med oppskuring og boning slik som tilfellet var tidligere.

Gummigulv

To av våre gulvleggere har utvidet sertifisering fra Tyskland i å legge gummigulv. Gulvet tåler mer enn de fleste andre gulvtyper og er mest kjent fra flyplasser og offentlige steder med ekstrem stor trafikk. Mest brukt er nok “knottebelegget” som ser ut som legoklosser. På grunn av sitt særpregede utseende og slitestyrke er gulvet også populært i trapper, barnerom og inngangsparti.

Vegg-til-vegg-tepper

Heldekkende tepper har i de senere årene blitt stadig mer populært på kontorer, soverom, trapper, på hoteller og andre steder der mange folk ferdes. 

Vegg-til-vegg-tepper, gir et lunt, behagelig og stille rom.

Teppefliser

Til gulv med høye miljøkrav og med stor risiko for slitasje kan vi anbefale teppeflis for en estetisk og holdbar gulvløsning. Hver enkelt teppeflis kan rask byttes ut ved søl og du får gulv i utallige farger og mønstre. Det er kun fantasien som setter stopper. De skaper et trivelig og lunt innemiljø, de er behagelige å gå på og de isolerer godt.

HG_logo
wp-wp-content_uploads_2017_06_Miljfyrtarn-norsk-farger
Mester
SG_GULL_MORKBAKGRUNN